Salam to all!

dah lama tak update blog yang memang tak seberapa ni...alkisahnya sebab aku BZ sangat2. Bz dengan kerja, bz dengan family...

Anyway last weekend seluruh keluarga sebelah hubby datang rumah keran diorang nak g jemputan sepupu hubby kat dewan FRIM. Not Bad, but :( hehhe malas nak cerita kat sini pasal layanan tuan rumah kat Kepong tu..


BF IN PUBLIC????

Aku tak kisah BF anak kesayangan aku in public..



Ini kisah shopping pula... dah lama sebenarnya aku nak gSarakids nak shop barang BF....so hari rabu lepas kami sekeluarga ke Sarakids & then ke Giant beli baju Aaqil...see what i have.........




ni baju tido Aaqil...murah2 jer..

0 Response to " "

Post a Comment