- His First Time -

Memiliki anak meyebabakan segelintir ibu bapa sentiasa bersedia untuk merakamkan momen-momen indah si kecil. Segala-galanya nak diabadikan sebagai kenangan yang abadi. Begitu juga dengan aku, tapi aku takde la extreme sangat. Tapi almost semua detik-detik pertama si manja sempat aku abadikan dalam gambar. Jom kita tengok!


First Time Bergambar - Aaqil masa dalam Labour Room, less than 1 hour selepas lahir. Detik indah buat mama & papa







First Time balik rumah mama papa - 15 Nov 2009 sehari selepas dilahirkan








First Time Naik Buai - Lebih kurang dalam 5 - 7 hari selepas lahir. Aaqil siap boleh senyum suka dibuai oleh Kakak Rina



First Time Beraya Haji - Dalam 2 minggu selepas dilahirkan





First Time botak - 25 Dis 2009 untuk majlis cukur jambul



First Time naik Pelamin. Of course lepas ni anak mama papa akan naik pelamin lagi untuk persandingan sendiri - masa ni naik pelamin untuk majlis berendoi. Mama papa doakan semoga sayang dipermudahkan segala urusan terutamanya dalam membina perkahwinan dan semoga sayang mendapat isteri yang solehah.



First Time Meniarap - 14 Feb 2010 (genap usia Aaqil 2 bulan dah boleh meniarap)






First Time Demam - masa mencabar dan menguji mama & papa especially bila tengok anak kesayangan tak sihat - 3 Apr 2010




First Time Merangkak - 13 Apr 2010 - Lor...demam nak merangkak rupanya sayang mama papa ni...



Ada gambar yang lebih jelas Aaqil merangkak tapi censored sikit...belum sempat edit. Doa mama semoga Aaqil akan dipermudahkan dalam segala urusan especially your first time coz banyak lagi yang akan dilalui dalam kehidupanmu nak.

0 Response to "- His First Time -"

Post a Comment