Arghhhh.................

Hmmmm..... dah lama tak update blog ni...terabai. tak sempat la...kat ofis Bz la teramat sangat! Hari ni Aaqil dah 5 blan... Perkembangan terkini Aaqil, dia semakin lasak, semakin bising mulut tu, ngomel je. lawan-lawan jerit dengan mama papa. Dah semakin manja especially dengan papa. Baru je mama tinggal 1 hari g Kuantan (tu pun balik hari) Aaqil dah nak papa dia tidurkan. Best la mama, dapat tidur awal dulu. hehehe






Since last week, Bz dengan meeting, flight ke Kuantan dengan boss setelkan urusan untuk anak bangsa... itu lah nikmatnya bekerja dengan >>>> ni.


Last week juga Aaqil demam... since Sabtu (3 Apr). Mula2 aku tak tahu yang dia demam, tapi dia asyik ngamuk je...tapi lepas aku angkat dia tu....masya Allah! panasnya badan anak mama ni... terus ajak papa ke klinik... malam tu pula dia susah nak tido... dah terbangun tengah malam check suhu ... 38.9! mak oi panasnya....terus bawak g klinik tengah malam tu juga!


sampai la ke pagi baru Aaqil dapat tidor....mama papa pun susah hati! sangat! Tapi anak mama papa ni, dah baik sikit dah boleh senyum n main-main ngan papa.


Masa ni Aaqil dah baik sikit demamnya!

Semalam pula dapat berita gembira, opis mate aku dah selamat bersalin. Baby girl 3.7kg! Fuh! Semangat... dah g lawat. Best pegang baby dia coz rasa macam dah besar.

Ingat nak upload gambar lagi... tapi tak sempat la... c u!

0 Response to "Arghhhh................."

Post a Comment