BZ week*@&

Salam to all!

minggu ni merupakan minggu yang palin BZ untuk aku kat ofis. tadi boss bagitau projek pahang on bulan JUNE - ayamak! Projek besau tu bak kata orang nogori... Esok ada evaluation for APC lagi...for APC my part dah settle...

Minggu ni juga merupakan minggu suram aku....production tak meriah..mengalami zaman merudum! need to do something! yes i will do anything for my loved ones.


-Buah hati mama&papa -

This week nak bawa Aaqil g check-up 4 mons... tak de injection yang wajib so this month Aaqil akan ambil optional injection Pneumococal n 2nd dos untuk Rota Virus. Walau pun perlu berbelanja lebih untuk optional vaccine ni (around RM200 per vaccine)tapi aku tetap rasa berpuas hati n sentiasa berdoa semago Aaqil akan mendapat kesihatan yang baik sepanjang hayat!



- Aaqil...mama&papa sentiasa mendoakan semoga sayang murah rezeki, jadi anak yang soleh, n sihat selalu! i Nebiu!


Aaqil sekarang dah pandai main jerit2. lawan jerit dengan papa n mama dia selalu. Lepas tu tersengih! Tu yang buat mama geram tu.



- aaqil ngan playgymnya_

0 Response to "BZ week*@&"

Post a Comment