Breakfast@hotel UiTM

hi all........


aku sebenarnya tertekan sangat ni...that y aku cuba releasekan dengan update blog aku yang sunyi ni...


semalam (29 April 2010) kami sekeluarga (keluarga Jabatan Pengurusan Maklumat) telah pegi makan-makan pagi@hotel UiTM je...konon-kononyer nak celebrate si Po Ngan Fakh... Pesanan untuk Po...biler la agaknya akak nyer projek tu nak siap...dah berjanggut akak tunggu sampai anak akak pun dah 5 1/2 bulan....jangan ko simpan sampai anak kedua akak lak... -pesanan penaja ni...siap projek, boleh tuntut payment!


By the way, malam tu baru aku nak diet, pagi tu dah melantak meehon, nasi goreng, soto, bubur nasi, roti bakar n bla bla bla...hehehheh...


layan jer la gambar2 kitorang ni.....





- ladies in JPM -



- Aku tersaut dengan bunjut2 skali- ingatkan ayam!


- ni la Po (yang rambut panjang bak kata Prof H tu...tet! hehehhe & Fakh yang ala-ala pelayang siam tu)


- sedapnyer-




sekian sajalah...tapi aku masih TERTEKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 Response to "Breakfast@hotel UiTM"

  1. Nurul Diana@Mama Adam + Aidil Says:

    jgn tertekan2 zura .. cukup2ler hari tensi aku smlm ..hu..hu..hu ;-)

  2. sillyloo Says:

    huhuhuh jgn risau projek anda maseh berjalan tp cume pelan2 kayuh :p

  3. @AzurAzwan@ Says:

    Diana> tension beb...susu drop half dari biasa..

  4. @AzurAzwan@ Says:

    Po> agak2 ko le kan...pelan2 kayuh tu bila nak sampai ek?

  5. mytafa Says:

    tertekan?? sape yg tekan....ehh..silap..whuupspssss

Post a Comment