makan-makan raya

Assalamualaikum

kali ini nak kongsi cerita sikit pasal makan-makan raya yang telah berlangsung dengan jayanya pada 2 Oct yang lalu. Menu???? haruslah kami suami isteri masak sendiri: -
1. Mee Bandung resepi ibu mertuaku
2. Nasi Impit tumbuk
3. Rendang ayam kasih
4. Sandwich sardin marbeles!
5. goreng-goreng jawa (tempe, keledek, tauhu)
6. Sambal Kicap, harus!
7. Buah tembikai

thanks a lot for those yang dapat datang, membe2 opis, jiran2 n kengkawan kami.Penat juga buat makan-makan ni dengan Aaqil yang semakin lasak.

Jom tengok gambar......


goreng-goreng


nasi impit tumbukan padu azwan


rendang butan tanganku


sandwich sardin marbeles


kuah mee bandung yang mendapat pujian ramai

hakikatnya cabaran untuk memasak menu diatas hanya aku ngan azwan je yang tahu ...hahahha

jom layan beberpa tetamu yang aku sempat ambil gambar. yang lain semua tak sempat...tuan umah sibuk!


thanks boss n family 4 coming



family kak yan


bakal pengantin yang sudi datang

huh..alhamdulillah semuanya berjalan lancar! thanks again for all. ada rezeki nanti kami buat open house lagi!

0 Response to "makan-makan raya"

Post a Comment