Aaqil 10 mon

Hi all!

nak update tentang perkembangan Aaqil pula. Hubby dah ingatkan untuk masukkan dalam blog takut terlupa nanti detik2 pembesaran anak.



Pencapaian 10+mon

1. dah pandai berjalan with support
2. Gigi 2 batang bawah, coming up lagi 2 batang kat atas
3. Dah pandai sebut perkataaan - kakak, membilang satu, dua, tujuh, tatih, amboi, dah? atok, hello....ne? yang penting, pandai panggil nama kawan dia Sara. geram je bila dengar dia bercakap!mama n papa dah lama aaqil pandai panggil. wan merajuk kerana aaqil tak panggil wan tapi panggil atok...hehhe, sabar ye kak, nanti aaqil panggil akak pula.
4. tak boleh berjanji kalo tak penuhi, dia akan meragam n akan cium2 gomol papa ask 4 something
5. Pantang diagah oleh anak pengasuhnya.. Aaqil rock! maka aaqil akan hangguk2 kepala macam dengar konsert rock.
5. dan paling penting, masih fully BF. Alhamdulillah

Ya Allah, permudahkanlah segala urusan anakku. Amin......

0 Response to "Aaqil 10 mon"

Post a Comment