Parenthood Expo Mid Valley



Salam Ramadhan...

Macam mana dengan puasa kengkawan semua???????dah bocor ke????hehehhe

Alhamdulillah hari sabtu yang lepas kami sekeluarga berkesempatan menghadiri Parenthood Expo di Mid Valley. Berkesempatan jumpa "Sifu" susu ku iaitu Kak Farah Sarakids. Dalam kesibukan kak farah sempat lagi melayan Aaqil yang manja siap salam dan peluk bahu kak Farah. My hubby said' aaqil nak say thank you pada farah la tu... kalau tak, dia dah terbabas minum FM! hehehe.. I said " betul la sayang, selalunya Aaqil tak macam tu" Anyway thank agains for Kak Farah and husband. Merasa aku nursing Aaqil dalam Nursing room yang disediakan oleh SaraLuna.


Berbuka puasa bersama majalah Pa&Ma. Thanks juga. tak banyak yang dibeli masa expo ni, cuma beli 2 buku panduan, 1 majalah Pa&Ma, dan mandiah herba dalam berpantang untuk aku... -salah satu cara milk booster juga tu!


Time lepas berbuka tu, jumpa my officemate dengan MIL die... berkenalan dengan baby Irdina.. so cute:)

thanks hubby atas segala sponsor yang diberikan dan masa serta tenaga yang dicurahkan. Muahmuah untuk Aaqil yang ceria sepanjang mama telajah expo!

Selamat berpuasa!

0 Response to "Parenthood Expo Mid Valley"

Post a Comment