His First Time Part II

Hi all... dah lama tak update blog...bukan kenapa, gambar tak dapat nak upload ada prob cikit..


Jom tengok apa Aaqil punya first time part II ni


1. First time teman mama g kerja outstation - 18 - 20 Mei Hotel Seri Malaysia Kuantan.


-tengok anak mama ni leka tengok TV kat hotel-

2. First time naik walker 26 June 2010. Even walker not so good for baby but we decide juga to buy untuk memudahkan menyuap aaqil makan.



-Aaqil hanya naik walker dengan perhatian/jagaan mama@papa sahaja. Suka main kejar2 dengan papa, berpeluh 1 badan.. sihat. sihat.



- masa ni tengah test walker kat babyland Summit-

3. First time mandi kolam - 13 Julai 2010. rasa2nya ni la gajet Aaqil yang paling susah nak cari. dari Shah alam sampai Kl, sampai mama kena book dulu, survey dll.. semuanya demi Aaqil







- aktiviti wajib hujung minggu kami sekeluarga - yahooo!!!!

best kan ada anak??best sangat! alhamdulillah.

0 Response to "His First Time Part II"

Post a Comment