Aku benci Prob ni

lately ni aku marah sangat dengan breast pump aku tu...suction tak kuat langsung walaupun dah kuatkan sampai habis. dah pernah hantar service, but sama aje...so sesiapa yang nak beli aku tak recommendkan Medela Mini-E hampagas! tension tul, susu tak kuar...huhuhuhu



hasrat dihati nak sebat Medela FS. senang kerja aku...tapi ongkosnya tak ramai lagi...simpan hasrat sampai hujung tahun ni ye...

"sayang...nak FS for anniversary cinta kita nanti" hehehhe

0 Response to "Aku benci Prob ni"

Post a Comment