Aku Masih Disini

fuhh...fuhhh...fuhhh...nak setelkan semak samun dulu...hahahah

banyak hal yang berlaku dan menyebabkan blog ini tidak terupdate.
1. Kesibukan dengan Aktiviti Khidmat Masyarakat PTAR IMD 2011 - Telah success
2. Perubahan BS Aaqil - Alhamdulillah semakin serasi
3. Kesibukan Kursus MBfPC - 9,10,16 & 17 April 2011

IMD 2011 - Kemuncak On 3 April 2011 tetapi Projek dah mula diuruskan bermula Nov 2010 lagi




Kursus MBfPC

Maka dengan ini, aku dengan merendah diri ingin berkongsi ilmu BF yang diperolehi dengan mana-mana ibu yang memerlukan. Jangan segan silu untuk menghubungi no telefon yang kat atas side bar tu ye mommies!
One more, semua penulisan yang sebelum ini berkaitan BF adalah dibuat atas pengetahuan/pengalaman ku sendiri. Untuk entri2 selepas ini akan merujuk dan dirujuk kepada pakar sebelum dipostkan. So kalo ada yang salah dalam entri2 lepas tu harap dimaafkan la ye.

tu je buat kali ini.

0 Response to "Aku Masih Disini"

Post a Comment